Nieuws

Collector Car

Een originele old-timer, een American Classic Car, een speciale wagen. Droomt u hiervan? Wij laten die droom voor je werkelijkheid. Wij gaan op zoek naar schitterende wagens om juweeltjes op onze Belgische wegen te toveren.
 
Carrosserieschade koetswerkherstelling lakvernieuwing?

Welkom op de zoeksite voor je droomwagen


Als gepassioneerde autoliefhebbers reizen wij ieder jaar naar Amerika om er een aantal originele Classic Cars te zoeken. Eens we de originele exemplaren gevonden hebben verschepen we ze naar Belgiƫ. Hier krijgen ze een verjongingskuur en worden de wagens terug in eren hersteld zodat ze als juwelen op onze wegen kunnen pronken. Door deze wagens nadien te koop aan te bieden kunnen wij onze passie delen met andere autoliefhebbers. Onze specialiteit is het opknappen van Porsches. Maar ook originele Amerikaanse wagens en potente Muscle Cars passeren door onze handen.

Ben je op zoek naar een originele Classic Car, kijk dan eens welke wagens er op komst of in behandeling zijn. Word je graag op de hoogte gehouden van wat er op komst is of heb je een speciale wens waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Greetings

Pascal en Tommy